Sorteig solidari Cursa Entre Vinyes

La caminada i Cursa Entre Vinyes del Celler Tomàs Cusiné sorgeix de la voluntat de crear un esdeveniment esportiu massiu en solidaritat amb la Fundació Catalana de Lupus per tal de donar a conèixer la malaltia i captar recursos per a la investigació científica. La saturació d’iniciatives similars en nuclis urbans va suggerir la idea de sortir de la ciutat i això ens va dur a plantejar-ho en l’entorn vinyater del grup cellerer Tomàs Cusiné.

La col·laboració de la Fundació Catalana de Lupus amb la Fundació Barça i la relació del mateix grup cellerer amb esportistes d’elit fa possible que els participants puguin accedir al sorteig de marxandatge esportiu signat per cèlebres protagonistes de l’actualitat esportiva sensibles a la causa de la malaltia amb l’objectiu de poder obtenir més recursos per a la recerca.


Durant el procés d'inscripció, tots els participants poden comprar butlletes, per 1€/butlleta, per al sorteig que tindrà lloc durant l'entrega de premis. Per poder recollir els regals s'hi ha d'estar present; en cas contrari, se sortejarà en la pròxima cursa del Circuit del Vi, igual que si no surten els números premiats.


  • 3 SAMARRETES DE L'ISIDRE ESTEVE. PILOT DE RALLYS. SIGNADES PERSONALMENT.
  • 1 SAMARRETA DEL LLISTA BLAVA. CAMPIONS DE LA COPA CERS DE HOQUEI.
  • 2 SAMARRETES DE LA MASCOTA DEL LLISTA BLAVA.
  • 2 ENTRADES DOBLES PER L'SPA DEL GIMNÀS EKKE.