Reglament Cursa Nocturna Castell del Remei

El Celler Castell del Remei és l'organitzadora de la Cursa Nocturna Castell del Remei, amb el suport de l'Ajuntament de Penelles i l'Associació Esportiva Ekke.

Podeu contactar amb l'organització enviant un e-mail a associacioesportiva@ekke.es

PROVA 

La Cursa Nocturna Castell del Remei tindrà lloc l'1 de juny de 2019 a partir de les 21.30 hores.

La sortida i arribada estarà situada al Castell del Remei.

Les edats de participació son:
 • Cursa de 13 km - 14 anys
 • Cursa i Marxa de 9 km - 6 anys
Per raons organitzatives, les inscripcions estaran limitades (independentment de la categoria) en cadascuna de les proves.

Tant les curses de 9 i 13 km, com la caminada, es cronometraran amb el sistema dorsal-xip d'un sol ús.

Els corredors que decideixin retirar-se de la prova ho hauran de comunicar a l’organització en el punt de control més proper al lloc de la retirada.

Tots els circuits estaran degudament identificats i marcats amb cintes i cartells indicadors.

POST-CURSA 

A l’arribada, sopar per a tots els participants amb llonganissa a la brasa, pa amb oli (tomata, opcional) i tast de vins. Per als menors, refrescos.

Els acompanyants i visitants podran sopar, en funció de les existències, prèvia adquisició a la barra d’un tiquet de consumició al preu de 10€.

INSCRIPCIONS 

Les inscripcions es gestionaran i es realitzaran exclusivament a través de la web de la cursa. La data límit és el 31 de maig a les 13.00 hores o en arribar al màxim nombre de participants:
 • LIMIT DE PARTICIPACIÓ: 1000 participants entre les dues distàncies.
El preu de les diferents proves serà de:
 • CURSA NOCTURNA 13 KM: 14 €
 • CURSA / MARXA 9 KM: 12 € (10 € els menors de 12 anys)
Tots els participants majors d'edat tindran de regal una ampolla de vi del Celler Castell del Remei. Els participants menors d'edat tindran una samarreta de regal.
Durant el procés d'inscripció, podreu col·laborar:
 • Fent un donatiu econòmic de 10 / 30 / 50 / 100 €.
 • Els majors de 18 anys, podreu comprar la samarreta oficial de la cursa per 4 €. (Fins el dia 28 de maig)
 • Comprar fins a 10 tiquets per participar en el gran sorteig de regals. (1 tiquet = 1 €).
I si no podeu venir a participar en persona, podeu formar part adquirint el DORSAL 0, pel mateix preu de la inscripció col·laborareu amb el fi solidari de la jornada.

Tots els beneficis es destinaran a Fundació Catalana de LUPUS.

Si no s'han cobert les places, es podran admetre inscripcions fora del termini d'inscripció el mateix dia de la cursa, les inscripcions tindran en aquest cas un recàrrec de 5€.

L'assegurança d'accidents està inclòs en el preu de la inscripció. En cas d'accident durant les proves us heu de posar en contacte amb l'organització.

Una vegada que s'ha realitzat i pagat la inscripció, només es tornarà l'import per una causa justificada fins a 48h abans de l'inici de la cursa. Amb menys de 48h no es tornarà l'import de la inscripció sota cap justificació. 

RECOLLIDA DE DORSALS

Totes les persones inscrites rebran la seva Bossa de Corredor, el dorsal, la documentació de la cursa i el regal oficial. Els inscrits podran recollir el seu dorsal fins a 15’ abans del començament de la cursa. 

El dorsal es durà ben visible i serà lliurat a l’organització en finalitzar el circuit. Qui no el porti, no podrà constar en la classificació. 

L’organització demanarà el DNI o similar per comprovar la identitat de l’atleta al moment de recollir el dorsal.

CATEGORIES 

CURSA 15 KM
 • Absoluta: totes les edats. (m/f)
 • Sènior: fins a 39 anys. (m/f)
 • Veterà: de 40 a 49 anys. (m/f)
 • Màster: més 50 anys. (m/f)
CURSA 9 KM
 • Absoluta: totes les edats. (m/f)
Per fer les categories es tindrà en compte l'edat a dia 31 de desembre de 2019. Per exemple, si una persona fa els 40 anys el dia 5 de novembre, entrarà dintre de la categoria veterà.

PREMIS 

Hi haurà un premi al club més nombrós entre les dues distàncies.

Hi haurà premi per als tres primers classificats de la general i de les diferents categories. També hi haurà regals en funció dels col·laboradors de la prova. 

Amb l'objectiu de repartir al màxim els regals i premis de la prova, aquests NO són acumulables, donant importància sempre a la categoria absoluta sobre les altres i per tant els guanyadors de la categoria absoluta no poden obtenir premis en les altres categories. 

MATERIAL OBLIGATORI
 • Sistema d'il·luminació nocturn (frontal).

DESQUALIFICACIONS 

Serà motiu de desqualificació d'un corredor: 
 • No seguir el recorregut marcat. 
 • No portar el dorsal visible. 
 • Doblegar el dorsal i/o tapar alguna part d'aquest. 
 • Tirar brossa o residus en algun punt no senyalitzat per a tal efecte. 
 • No fer cas de les indicacions dels voluntaris i/o directors de cursa. 
 • No ajudar a un corredor quan aquest ho necessiti.
RECLAMACIONS

Les reclamacions es podran fer al director de la cursa amb un import de 50 € que es retornarà si aquesta és acceptada. No s’acceptarà cap reclamació passada una hora de la finalització de la cursa. 

IMATGE i VÍDEO 

El corredor autoritza que puguin aparèixer imatges seves publicades a la web de la cursa, o a altres webs relacionades amb l'organització, així com en qualsevol publicació o fulletó que l'organització cregui oportú amb les imatges agafades pels fotògrafs oficials. També cedeix les seves imatges perquè puguin ser utilitzades pels patrocinadors de la cursa.

DADES PERSONALS 

En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de desembre sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal, el fem coneixedor que les seves dades personals, seran incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de l’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA EKKE LLEIDA, CIF: G25608670. Aquest fitxer podrà ser trames als patrocinadors i col·laboradors de la cursa per ser utilitzats amb fins comercials.

Fent la vostra inscripció, consentiu expressament i autoritzeu que es tractin les dades personals amb les finalitats exposades, la seva publicació en aquesta web, així com en els llistats de classificació i inscripcions pertinents. 

Si desitja exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició pot enviar un correu electrònic a associacioesportiva@ekke.es

SALUT 

El corredor en omplir el formulari d’inscripció reconeix estar en perfectes condicions físiques per a la pràctica esportiva, i en concret per córrer almenys 13 km. És responsabilitat del mateix corredor fer-se reconeixements mèdics periòdics per tal que no tingui cap risc. I eximeix a l'organització de qualsevol problema físic que pugui patir durant la participació de qualsevol prova.

ACCEPTACIÓ 

Aquest reglament por ser modificat si l'organització ho creu convenient per millorar aspectes de l'organització. La inscripció a la cursa implica l'acceptació d'aquest reglament.


https://circuitvi.blogspot.com/p/cursa-nocturna-castell-del-remei.html